zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
4.5
(2)

Vrouw moest gouden sieraden voor poort plaatsen in ruil voor genezing

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Vanita B. gehuwd S. (31) en haar man Manharkoemar S. (43) en de 37-jarige Jayanti S., die een aangetrouwd familielid is van de benadeelde, zijn op 5 januari op hun woonadressen in het district Wanica aangehouden. Dit drietal wordt ervan verdacht op donderdag 17 september 2022 op listige wijze de aangeefster Amrita H. te hebben opgelicht en haar gouden sieraden te hebben verduisterd.

Volgens de aangeefster die aan de Amrietsarweg woont, lijdt zij al jaren aan epilepsie en werd op 17 september plotseling door een onbekend mobiele telefoonnummer gebeld. Daarbij gaf een vrouw haar aan dat zij de vrouw is van een pandit en haar willen bevrijden van haar ziekte. Daarvoor moest ze al haar sieraden die zij had gekregen tijdens haar huwelijksvoltrekking in een plastieken zak voor de poort van haar woning plaatsen, aangezien zij de pandit niet mocht zien wanneer hij de sieraden zou ophalen.

Ondanks het haar bevreemde hoe de onbekende vrouw haar naam kende, bekend is met haar ziekte en op de hoogte is van de situatie tussen haar en haar schoonfamilie, stemde zij op een bepaald moment toch toe.

Zij plaatste daarna de sieraden zoals afgesproken. Kort daarna werd zij door een vrouw gebeld, die haar aangaf, dat de sieraden reeds waren opgehaald. Zij zou deze na rituele wasbeurten op 21 september 2022 weer terugkrijgen.

Dit alles hield haar bezig en de volgende dag probeerde ze telefonisch contact te krijgen met de nummers die haar hadden gebeld, wat echter niet het gewenste resultaat opleverde. Ze stelde direct haar man en familie van het gebeuren in kennis en deed op 19 september aangifte op het politiebureau Kwatta.

Bij een ingesteld onderzoek door de afdeling digitale recherche, bleken de verdachten haar buren en overburen te zijn. De verdachten werden vervolgens opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal achter slot en grendel geplaatst.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw moest gouden sieraden voor poort plaatsen in ruil voor genezing