woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw mishandeld met scherp voorwerp: Verdachte aangehouden in Pikinslee

lees ook ...

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een opletten...

Na informatie uit de samenleving te hebben ontvangen, heeft de politie van Djumu de 48-jarige verdachte A.G. gearresteerd in Pikinslee. A.G. wordt beschuldigd van het toebrengen van een kapverwonding aan een vrouw in het dorp Tumaipa op zondag 22 oktober 2023. Op die dag ontving het politiebureau Djumu een melding van een vrouw met een kapverwonding aan de Medische Zending. De politie ging ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst troffen de agenten het slachtoffer aan met een diepe kapwond bij haar rechteroog. Volgens de vrouw hadden haar oom en de 48-jarige verdachte A.G. op zaterdag 21 oktober 2023 een woordenwisseling in het dorp. Zij kwam tussenbeide, waarna beide partijen uit elkaar gingen.

Op 22 oktober 2023 ontmoette A.G. de vrouw bij de rivier in het dorp en eiste verantwoording. Hierbij greep hij haar vast en viel haar aan met een scherp voorwerp, waarbij hij haar ook met de dood bedreigde. Na de aanval vluchtte de verdachte A.G. uit het dorp, maar werd op 26 oktober 2023 door de politie in Pikinslee opgepakt.

In overleg met het Openbaar Ministerie is A.G. in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw mishandeld met scherp voorwerp: Verdachte aangehouden in Pikinslee