vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw met schotwond overleden; partner aangehouden

lees ook ...

Operatief ingrijpen noodzakelijk om leven Nigeriaanse drugsk...

De afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft een Nigeriaanse verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. De man, met de initialen DG, meldde zich bij de afdeling Spoedeisende...

De 20-jarige Siquella Liesdek is gisteravond met een schotwond in haar linkerborst, door haar 35-jarige partner Romano W. gebracht naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer overleed kort na aankomst. Haar partner heeft het hospitaal verlaten, nadat hij alle bijzonderheden van de vrouw had doorgegeven aan het personeel van de SEH.

Na een ingesteld onderzoek door de politie van Munder en Latour, meldde Romano W. zich met het wapen na twee uren aan op de afdeling Kapitale Delicten. Volgens zijn verklaring was hij alleen thuis met de vrouw. Terwijl hij de was buiten deed, merkte hij op dat Siquella met zijn illegaal vuistvuurwapen naar buiten liep.

Hij probeerde haar het wapen afhandig te maken, maar dit ging per ongeluk af. De jonge vrouw liep daarbij een schotverwonding op in haar linkerborst. Romano W. bracht Siquella met wie hij ongeveer vier tot vijf jaar samenwoonde en een kindje van vijf maanden oud heeft, direct naar de SEH.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Siquella ter obductie in beslag is genomen. Het illegale vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen. De politie onderzoekt de ware toedracht van dit schietincident, waarbij de jonge vrouw het leven heeft gelaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw met schotwond overleden; partner aangehouden