zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw loopt schotverwonding op bij beroving

lees ook ...

Man aangehouden voor vijf jaar lange doodsbedreigingen

De politie van het bureau Livorno heeft op zaterdag 6 juli de 45-jarige R.S. aangehouden in zijn woonomgeving aan de Poeran Somariaweg. De arrestatie volgde na een aangifte door de 61-jarige A.F., die...

De politie van het bureau Brokopondo kreeg op maandag 23 oktober jongstleden melding van een gewapende beroving bij de 2e Chinese supermarkt op de Afobaka dam in het district Brokopondo. Toen zij de locatie aandeden voor onderzoek bleek het, dat 8 gewapende en gemaskerde mannen, die tijdens de beroving schoten losten, en de winkelier A.L. geraakt werd en een schotverwonding opliep aan haar rechterschouder.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid vervoerd naar de Medische Zending van Brokopondo, waarna zij voor verdere medische behandeling is verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De buit is vooralsnog onbekend. Na de beroving hebben de verdachten een boot bij de aanmeersteiger weggenomen waarmee zij naar de richting van ‘Mama Ini’ zijn gevaren. Het vermoeden bestaat dat er ook omstanders zijn beroofd. Het achtal liet de boot op het eiland Kasjoe achter en zette hun vlucht verder in een andere boot die zij met geweld hebben weggenomen van de bootsman M.A.

Op voormeld politiebureau hebben een aantal personen zich aangemeld voor het doen van aangifte tegen deze groep verdachten. Ook de bestuurder van een Harrier die op zondag 22 oktober 2023 omstreeks 17.00 uur namiddag door deze groep van zijn vrijheid was beroofd, heeft zich op 23 oktober 2023 aangemeld bij de politie. Aan de opsporing en aanhouding van deze verdachten wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw loopt schotverwonding op bij beroving