woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw laat leven bij frontale aanrijding Afobakaweg

lees ook ...

Man verkoopt sieraden werkgever aan juwelier

De 36-jarige Sharwien G. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) op zijn woonadres te Lelydorp opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan i...

Bij een frontale aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto aan de Afobakkweg heeft de mede-inzittende Marion Henry gehuwd Lehman van wie de leeftijd nog onbekend is het leven gelaten. De politie van Paranam deed na de melding van een zware aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het ontzielde lichaam van Marion aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De autobestuurder Stenno (44), de echtgenoot van de overledene, is met ernstige verwondingen in kritieke toestand met de helikopter afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging op de afdeling Intensive Care Unit van de ziekeninrichting opgenomen.

Uit onderzoek blijkt dat zowel de vrachtwagen en de personenauto in tegenovergestelde richtingen reden over de Afobakaweg. De bestuurder Stenno die vanuit Paramaribo kwam en richting Klaaskreek ging, maakte ter hoogte van mast no. 39 en 40 een inhaalmanoeuvre. Bij die gelegenheid kwam hij op de rijhelft van zijn tegenligger, in deze de vrachtwagen met als gevolg de zware aanrijding. De personenauto belandde hierdoor onder de vrachtwagen met voor Marion het noodlottige gevolg.

De materiële schade aan de personenauto is aanzienlijk. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

De Verkeersunit van Region Midden is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw laat leven bij frontale aanrijding Afobakaweg