maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw in Suriname steekt partner in rug

lees ook ...

Man op luchthaven aangehouden met 6,5 kilogram cocaïne

Op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven te Zanderij is de 41-jarige B.G zondagochtend door de medewerkers van Luchtvaartbeheer Security aangehouden. Bij controle zijn 31 pakjes - vermoedeli...

Dayanara P. (18) is door de politie van Nieuwe Haven aangehouden voor onder andere poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. De politie werd ingelicht dat er op een adres in het werkressort een man in zijn auto was aangetroffen met steekverwondingen aan het lichaam. Het gaat om het 25-jarige slachtoffer Romario T.

Hij was op dat moment niet aanspreekbaar en is  met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp voor  medische hulp. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man op een locatie aan de Drambrandergracht, met een scherp voorwerp door zijn partner is verwond. Hij stapte daarna in zijn voertuig en reed richting de binnenstad.

De 18-jarige verdachte werd opgespoord en aangehouden. Dayanara verklaarde dat ze twee keer door haar vriend is mishandeld. De tweede keer werd zij aan de Drambrandersgracht door hem geslagen en heeft ze hem op een onbewaakt moment, met een scherp voorwerp, in zijn rug gestoken. Daarna stapte ze in een taxi en probeerde weg te komen.

Een oplettende burger reed de auto waarin de verdachte zat klem en hield de taxichauffeur voor dat de vrouw kort te voren een strafbaar feit had gepleegd. Intussen was de politie ingeschakeld en kon de vrouw worden aanhouden.

Het scherp voorwerp waarmee zij haar partner in de rug stak, gooide zij in een vuilniscontainer. Op haar aanwijzing is het de wetsdienaren gelukt om het voorwerp te achterhalen. Het slachtoffer Romario is in het ziekenhuis opgenomen. Operatief ingrijpen is volgens de behandelende arts noodzakelijk. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het bureau Nieuwe Haven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw in Suriname steekt partner in rug