maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw in Lawagebied verwond met bierfles; verdachte aangehouden

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

Medewerkers van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) hebben de 44-jarige vrouwelijke verdachte B.N. van Dominicaanse afkomst gearresteerd in verband met zware mishandeling. De wetsdienaren kregen een melding van een gevecht tussen twee vrouwen van Dominicaanse afkomst in de goudnederzetting Antonio do Brinco in het Lawagebied en gingen ter plaatse voor onderzoek.

Daar aangekomen trof de politie het slachtoffer aan, badend in bloed met verschillende snijwonden in haar gezicht, hals en bovenbeen. De verdachte B.N. bevond zich nog in de directe omgeving en werd direct aangehouden.

Het scherpe voorwerp, een gebroken bierfles, werd ook ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd vervolgens per vliegtuig overgebracht naar Paramaribo en aldaar ter voorgeleiding overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld hangende het onderzoek door de politie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw in Lawagebied verwond met bierfles; verdachte aangehouden