donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

lees ook ...

Guyanese visser vast na aanval met scherp voorwerp

De 42-jarige Guyanese visser C.V., ook bekend als “Strongy,” is op maandag 10 juni 2024 door het Regio Bijstandsteam West (RBTW) opgespoord en aangehouden. Tegen C.V. was er op zondag 9 juni 2024 aang...

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleegde strafbare feiten bij de recherche van Regio Paramaribo. Volgens de aangeefster had ze ongeveer een jaar een liefdesrelatie met de verdachte Shaik.

Vier maanden geleden vroeg hij haar ten huwelijk, maar weigerde zijn verzoek. Vanaf dat moment werd T.D. door de man bedreigd en mishandeld. De verdachte Shaik zette met geweld een vuistvuurwapen in haar mond en werden haar sieraden, een lasmachine en een perceelkaart onder druk door de verdachte weggenomen.

Verder nam hij het voertuig van T.D. weg, onder het mom dat hij deze naar een monteur zou brengen. De vrouw zag haar voertuig echter niet meer. Na uitgewerkte informatie is het voertuig, de lasmachine en het perceelkaart teruggevonden bij één van de woningen van de verdachte in het ressort de Nieuwe Grond. Het vuistvuurwapen waarmee T.D. is bedreigd, is nog niet terecht.

Vermeldenswaard is dat het voertuig van de aangeefster reeds was overgeschreven op naam van de vrouw van de verdachte Shaik, waarmee hij reeds drie jaar is getrouwd. Uit het verder onderzoek en op camerabeelden is gebleken dat de moeder van de verdachte de gouden halsketting van T.D. aan had. De moeder van de verdachte gaf de politie te kennen dat zij de sieraden als cadeau heeft gekregen van haar zoon.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld