zaterdag 15 mei 2021
24.4 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
1
(2)

Vrouw die auto wilde kopen opgelicht door neppolitieman

lees ook ...

Dronken lockdownovertreder mishandelt vrouw en vriend

In de vroege ochtend van 3 mei is de 29-jarige Jason L. (29) door de politie van het bureau Zanderij aangehouden voor zware mishandeling. Die ochtend ging hij met zijn vrouw en een vriend uit huis om ...

Een 32-jarige vrouw is door de 33-jarige Jonathan K. opgelicht. De vrouw leerde Jonathan via social media kennen. Hij zei dat hij politieambtenaar en ook ondernemer was en dat hij kon bewerkstelligen dat zij een auto zou kunnen kopen. Tijdens een ontmoeting met Jonathan overhandigde de vrouw een groot geldbedrag in Surinaamse Dollars aan hem voor de aankoop van een auto. Het resterend aankoopbedrag maakte ze “online” over naar de verdachte.

Na de overmaking van het geld maakte ze vaker contact met Jonathan om te vragen naar de auto. Hij hield haar op de lange baan en kwam steeds met een ander smoesje, waardoor de benadeelde besloot aangifte te doen bij de politie.

De verdachte Jonathan werd opgespoord en op 13 april aangehouden door leden van het RBTP. Hij werd vervolgens overgedragen aan de Recherche van Regio Oost die belast is met het onderzoek in deze strafzaak.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte voornoemd toegegeven dat hij geld van de vrouw in ontvangst heeft genomen om een auto voor haar te kopen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jonathan in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw die auto wilde kopen opgelicht door neppolitieman