vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
1
(2)

Vrouw die auto wilde kopen opgelicht door neppolitieman

lees ook ...

Vrouwen op de luchthaven met cocaine in de koffer, aangehoud...

Het Bestrijding Internationaal Drugsteam (BID) heeft op respectievelijk dinsdag 30 en woensdag 31 mei jongstleden, twee vrouwelijke passagiers, R.R. 57 jaar en 41-jarige S.W., op de internationale Joh...

Een 32-jarige vrouw is door de 33-jarige Jonathan K. opgelicht. De vrouw leerde Jonathan via social media kennen. Hij zei dat hij politieambtenaar en ook ondernemer was en dat hij kon bewerkstelligen dat zij een auto zou kunnen kopen. Tijdens een ontmoeting met Jonathan overhandigde de vrouw een groot geldbedrag in Surinaamse Dollars aan hem voor de aankoop van een auto. Het resterend aankoopbedrag maakte ze “online” over naar de verdachte.

Na de overmaking van het geld maakte ze vaker contact met Jonathan om te vragen naar de auto. Hij hield haar op de lange baan en kwam steeds met een ander smoesje, waardoor de benadeelde besloot aangifte te doen bij de politie.

De verdachte Jonathan werd opgespoord en op 13 april aangehouden door leden van het RBTP. Hij werd vervolgens overgedragen aan de Recherche van Regio Oost die belast is met het onderzoek in deze strafzaak.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte voornoemd toegegeven dat hij geld van de vrouw in ontvangst heeft genomen om een auto voor haar te kopen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jonathan in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw die auto wilde kopen opgelicht door neppolitieman