dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
4
(1)

Vrouw brengt man steekverwonding toe na te zijn mishandeld

lees ook ...

Onderzoek naar valsheid in geschrifte leidt tot aanhoudingen...

Op zaterdag 23 september 2023 heeft de recherche van Regio Midden de verdachte P.W. (27) aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij valsheid in geschrifte. Diverse bedrijven hebben aangifte gedaan op ...

De 27-jarige verdachte R.J. is op maandag 10 juli 2023 door de politie van het bureau Santo Dorp aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg aangehouden omdat zij haar 32-jarige man M.I. met een scherp voorwerp steekverwondingen zou hebben toegebracht.

Na de melding van een ruzie tussen een man en zijn vrouw deden de wetsdienaren het adres aan voor onderzoek. De politie trof bij aankomst het slachtoffer M.I. dat niet aanspreekbaar was, met een steekverwonding op de vloer aan.

Uit het onderzoek van de politie kwam naar voren dat M.I. zijn vrouw kort voor het incident had mishandeld, waarbij J.M. naar een scherp voorwerp greep en haar partner ter hoogte van zijn schouder en hals een steekverwonding toegebracht, waardoor de man op de vloer viel en het bewustzijn verloor.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.J. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw brengt man steekverwonding toe na te zijn mishandeld