vrijdag 19 april 2024
26 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw besteelt bedgenoot

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

De politie van het bureau Latour heeft op zondag 02 oktober de 23-jarige Georgie R. ter zake diefstal aangehouden. Een 29-jarige jongeman D.A., deed op diezelfde dag samen met Georgie het politiebureau Latour aan voor het doen van aangifte tegen de jonge vrouw.

Naar zeggen van de aangever heeft hij de nacht doorgebracht met Georgie op zijn woonadres in het ressort Latour. Toen hij wakker werd kon hij zijn tas inhoudende sieraden van geel metaal en een geldbedrag in SRD en Euro nergens vinden. Bij een ingesteld onderzoek constateerde hij dat er niet was ingebroken in het huis. Hij confronteerde zijn metgezel Georgie hiermee en zij ontkende de tas met inhoud te hebben weggenomen.

Georgie die als verdachte in deze zaak door de politie is aangemerkt, werd terstond
aangehouden. De verdachte werd voorgeleid bij een Hulp Officier van Justitie en is na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw besteelt bedgenoot