dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw beroofd na commerciële vrijpartij

lees ook ...

Broers aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de gebroeders Daryl H. (33) en Maikel H. (37) die drugsverkopers zijn, voor overtreding wet verdovende middelen aan de Redjoweg te Meerzorg in het ...

Ezechiël M. is op 3 mei door de politie van Livorno, na een vrijpartij in een pension, aangehouden voor diefstal middels geweldpleging. Hij heeft de mobiele telefoon van de vrouw weggenomen, nadat hij haar heeft mishandeld.

De jonge vrouw verklaarde dat zij met de verdachte Ezechiël naar een pension ging, waar zij tegen betaling seks met hem had. Na de daad wilde de man haar met nep goud betalen. Toen de vrouw dat door had eiste zij geld van hem op. Er ontstond een woordenwisseling tussen de verdachte en de vrouw, waarbij hij haar mishandelde haar zaktelefoon weg nam en wegrende.

Op haar aanwijzing van de aangeefster werd de verdachte in de omgeving van de Paltan Tewarieweg aangehouden. De buitgemaakte zaktelefoon is op hem teruggevonden en aan de vrouw teruggegeven. Ezechiël werd voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw beroofd na commerciële vrijpartij