vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

Vriendin heeft vriend omgebracht

lees ook ...

Operatief ingrijpen noodzakelijk om leven Nigeriaanse drugsk...

De afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft een Nigeriaanse verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. De man, met de initialen DG, meldde zich bij de afdeling Spoedeisende...

 Claido van der K. (27) heeft  in de nacht van zaterdag op zondag het leven gelaten na een messteek van zijn vriendin S.P. (29). Het is de zoveelste heftige ruzie van de koppel,  die ook in een vechtpartij uitmondde. De vrouw bracht de man Claido, de fatale  messteek toe in de halsstreek. Dit gebeurde in een woning aan de Citruslaan, een zijstraat van de Florastraat.

Bij aankomst van de politie, was de man badend in zijn bloed,  en bleek de gewonde man  naar beneden te zijn gesleurd. Een arts heeft  de dood vastgesteld en het lichaam is voor obductie in beslag  genomen.

Het adres van dit geval was bekend bij de politie om de vele mishandelingen van de vrouw, die daarvoor  plaatsvond door haar vriend.  Zij is gearresteerd en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding. De afdeling kapitale delicten is belast met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVriendin heeft vriend omgebracht