zondag 27 november 2022
25.5 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

Vriend aangehouden in dood Ashna Jagesar

lees ook ...

Zes verdachten aangehouden; militair overgedragen en heler h...

Zes verdachten tussen 14 en 24 jaar zijn door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) in samenwerking met Surveillance Midden aangehouden voor diefstal heling en begunstiging. Een van de verda...

De 37-jarige vriend van de 31-jarige Ashna Jagesar is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Echter ontkent hij iets hiervan af te weten. Aan de verlengde Agemenonweg in het Eurekaproject is gisteren het lijk van de vrouw in een trens aangetroffen. Zij werd sinds vorige week vermist. Bij de politie was de aangifte van de vermissing gedaan.

Wat de politie aantrof is een lichaam dat in verre staat van ontbinding was. Ze werd herkend aan de kleding en de tatoeages . Die kwamen overeen met die van Jagesar. De politie zal nog onderzoeken wat de precieze doodsoorzaak is. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Op social media zijn verschillende oproepen geplaatst om deze vrouw terug te vinden. Echter is zij niet levend teruggevonden. Getuigen beweren dat haar vriend haar de vorige week van het werk had afgehaald en dat zij daarna niet meer is gezien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVriend aangehouden in dood Ashna Jagesar