woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vriend aangehouden in dood Ashna Jagesar

lees ook ...

Worstman die drugs verkocht aangehouden

De 37-jarige Rudy T is door leden van de afdeling Narcoticabrigade, na verkregen en uitgewerkte informatie, aan de Tout Lui Fout Middenweg ter hoogte van een supermarkt opgespoord en aangehouden. Volg...

De 37-jarige vriend van de 31-jarige Ashna Jagesar is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Echter ontkent hij iets hiervan af te weten. Aan de verlengde Agemenonweg in het Eurekaproject is gisteren het lijk van de vrouw in een trens aangetroffen. Zij werd sinds vorige week vermist. Bij de politie was de aangifte van de vermissing gedaan.

Wat de politie aantrof is een lichaam dat in verre staat van ontbinding was. Ze werd herkend aan de kleding en de tatoeages . Die kwamen overeen met die van Jagesar. De politie zal nog onderzoeken wat de precieze doodsoorzaak is. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Op social media zijn verschillende oproepen geplaatst om deze vrouw terug te vinden. Echter is zij niet levend teruggevonden. Getuigen beweren dat haar vriend haar de vorige week van het werk had afgehaald en dat zij daarna niet meer is gezien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVriend aangehouden in dood Ashna Jagesar