donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vreemdelingen zonder visvergunning met beladen vissersboot aangehouden

lees ook ...

Drie Braziliaanse arbeiders beroofd en gegijzeld in Brokopon...

Drie Braziliaanse arbeiders, geïdentificeerd als M.S., F.D., en M.R., deden maandagochtend aangifte van een gewelddadige diefstal bij de politiepost Kraboedoi in het district Brokopondo. De slachtoffe...

Medewerkers van de afdeling Maritiem van het korps politie Suriname, hebben in de morgen van donderdag 03 augustus 2023 de vier vissers J.M. (22), A.N. (27), N.P. (58) en de 33-jarige R.P. ter zake overtreding van de zeevissers- en de vreemdelingenwet aangehouden.

Met twee vaartuigen hebben de politiemedewerkers preventief opgetreden tot het achterhalen van een rode speedboot en een vissersvaartuig op de Commewijne rivier. Bij controle werkzaamheden van de wetsdienaren bleek het vissersvaartuig beladen te zijn met vis. De bemanningsleden waren niet in het bezit van een visvergunning en twee hunner die geen documenten konden aantonen, bleken illegaal in het land te zijn. Het vaartuig met de hoeveelheid vissen zijn door de politie in beslag genomen, waarna het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het viertal in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Nadat de eigenaar van het vissersvaartuig een fikse boete heeft betaald is het viertal heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVreemdelingen zonder visvergunning met beladen vissersboot aangehouden