dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Vreemdeling vermoord in Suriname

lees ook ...

Drugsdealers aangehouden in Meerzorg

De politie heeft op maandag 20 november 2023 twee drugsdealers aangehouden in het ressort Meerzorg. De verdachten zijn J.R. (36) en S.H. (37). J.R. werd aangehouden tijdens een drugsinval aan de Tamat...

Aan de Ringweg Noord is de 53-jarige vreemdeling Maria Alves Da Silva zondag in de vroege ochtend op haar woonadres vermoedelijk door misdrijf om het leven gebracht. Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) en de politie van het bureau Geyersvlijt speelden die ochtend in op een melding dat op voormelde locatie een vrouw voor de deur van haar appartement lag en geen teken van leven meer vertoonde.

Bij aankomst van de politie op de locatie, bleek het om een appartementencomplex, bestaande uit 15 kamers te gaan. Maria die geen teken van leven meer vertoonde, werd halfnaakt voor de deur van haar kamer aangetroffen. Haar voorhoofd was bebloed. In de directe omgeving van het slachtoffer is er een gereedschap van hard metaal gevonden en in beslag genomen. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat kort voor het gebeuren de vermoedelijke 39-jarige verdachte Niran Jan J. samen met een andere buurtbewoner van een feestje kwamen, waarbij de twee zich naar hun kamers hadden begeven.

Na enkele minuten begaf de buurtbewoner zich door een gestommel die hij had gehoord in van de ruimten weer naar buiten. Bij die gelegenheid zag hij Maria die niet aanspreekbaar was voor de deur van haar kamer liggen. Verder zag hij dat Niran Jan zonder kleren de straat opging om zich vervolgens uit de voeten te maken.

De vermoedelijke verdachte Niran Jan werd bij een zoekactie van de politie in de directe omgeving aangetroffen en in de boeien geslagen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waarna hij ter voorgeleiding is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. Hij heeft ontkend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

De man is opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVreemdeling vermoord in Suriname