maandag 30 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Vreemdeling die roofde, beschoten door politieman

lees ook ...

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleeg...

Een politieambtenaar werd op vrijdag 30 december van zijn gouden halsketting beroofd, waarna hij de verdachte Emanuel S. tijdens zijn vlucht neergeschoot en daarna in de boeien sloeg.

De politie van het bureau Centrum deed na de melding de locatie aan, waarbij bleek dat de wetsdienaar die aan de waterkant zat op een gegeven moment van zijn halsketting werd beroofd door een manspersoon, die een vreemdeling bleek te zijn. Na de daad vluchtte de rover, Emanuel geheten, het hazenpad en werd daarbij door de politieman achterna gezeten.

De vluchtende rover werd niet tot andere gedachten gebracht door de  Waarschuwings- schoten, waarna de wetsdienaar vuurwapengeweld aanwendde en de verdachte daarbij in zijn been raakte. Aan de Herenstraat ter hoogte van de RBC bank werd de verdachte door de politieman in de kraag gevat en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. De buitgemaakte halsketting werd door omstanders terug gevonden en afgestaan aan de politieman.

De verdachte die aanspreekbaar was, werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp ( SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij onder politiebewaking in de ziekeninrichting is opgenomen. Na te zijn voorgeleid werd hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVreemdeling die roofde, beschoten door politieman