donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4
(1)

Voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte in Suriname aangehouden

lees ook ...

Politie waarschuwt: Wegnemen straatputdeksels is strafbaar

Bij de politie zijn er de laatste tijd veel meldingen geweest van het wegnemen van straatputdeksels door onbekenden. Deze open putten vormen een gevaar voor zowel de veiligheid van voetgangers, rijtui...

Na bijkans tweeëneenhalf jaar is de voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte K.F. (32) aangehouden. Er was op 31 augustus 2018 opsporing aangevraagd van deze verdachte door de recherche van Regio Oost. Op de opsporingslijst kwam hij voor als de persoon van Bajarin Olivee alias “Djam-Djam”.

Deze vuurwapengevaarlijke verdachte maakte zich in het jaar 2018 samen met vier andere manspersonen schuldig aan diefstal met geweldpleging. Drie van zijn kompanen werden toen aangehouden, terwijl K.F. en een andere aan hun aanhouding wisten te ontkomen.

Na uitgewerkte informatie door de Recherche van Regio Oost werd K.F. op woensdag 20 januari in Albina aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit waarvoor hij werd opgespoord. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVoortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte in Suriname aangehouden