dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
4
(1)

Voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte in Suriname aangehouden

lees ook ...

Politie houdt 29-jarige man aan met drugs

Aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne is tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost de 29-jarige verdachte Benaja W. voor overtredi...

Na bijkans tweeëneenhalf jaar is de voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte K.F. (32) aangehouden. Er was op 31 augustus 2018 opsporing aangevraagd van deze verdachte door de recherche van Regio Oost. Op de opsporingslijst kwam hij voor als de persoon van Bajarin Olivee alias “Djam-Djam”.

Deze vuurwapengevaarlijke verdachte maakte zich in het jaar 2018 samen met vier andere manspersonen schuldig aan diefstal met geweldpleging. Drie van zijn kompanen werden toen aangehouden, terwijl K.F. en een andere aan hun aanhouding wisten te ontkomen.

Na uitgewerkte informatie door de Recherche van Regio Oost werd K.F. op woensdag 20 januari in Albina aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit waarvoor hij werd opgespoord. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVoortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte in Suriname aangehouden