donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Visser in Coronie aangehouden wegens overtreding Vuurwapenwet

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De 42-jarige visser J.A. is door de politie van het bureau Coronie aangehouden op zijn woonadres aan de Eduard Wolfstraat wegens overtreding van de Vuurwapenwet. Terwijl de wetsdienaren bezig waren met de aanhouding van acht vissers die betrokken waren bij een gevecht in de visserskampen aan de Eduard Wolfstraat, ontvingen ze informatie dat een van de vissers illegale vuurwapens in zijn woning verborg.

Met toestemming en in aanwezigheid van de verdachte werd er direct een onderzoek in zijn woning uitgevoerd, waarbij twee jachtgeweren werden aangetroffen. Aangezien J.A. geen vergunning kon overleggen, werd hij onmiddellijk gearresteerd en werden de illegale wapens in beslag genomen.

J.A. werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en in afwachting van het onderzoek is hij in voorlopige hechtenis genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVisser in Coronie aangehouden wegens overtreding Vuurwapenwet