woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vijfjarige dodelijk aangereden

lees ook ...

Verdachte oplichting en verduistering in verzekering gesteld...

De verdachte S.H. (39) is op verdenking van oplichting en verduistering op vrijdag 26 mei 2023 door politie ambtenaren van de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie door...

De vijfjarige Shervanio Linga is gistermiddag na te zijn aangereden door een personenauto op de weg naar Atjoni ter plaatse overleden. Het ontzielde lichaam is door de politie van Brownsweg op de linkerberm aangetroffen. Het lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 5-jarige jongen met drie andere scholieren ter hoogte van kamp 2000 uit een schoolbus was gestapt. Het regende op dat moment en de scholieren stonden langs de weg met de bedoeling de straat over te steken.

Shervanio rende plotseling van achter de schoolbus de straat op en werd daarbij aangereden door de 44-jarige autobestuurder H.S., die op dat moment vanuit de richting van Atjoni kwam, gaande in die van Brownsweg. Door de slag kwam het slachtoffer op de linkerberm terecht en liep zware letsels op met voor hem het noodlottige gevolg.

Het rijbewijs van de autobestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. Zijn voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVijfjarige dodelijk aangereden