donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vijf vissers gearresteerd voor beroving en mishandeling

lees ook ...

17-jarige jongen mishandelt buurmeisje

De verdachte B.M. alias Nasilio (17) is op dinsdag 26 september 2023 door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat ter zake zware mishandeling. B.M. wordt ervan verdacht zich in de middag va...

De politie van Nieuw-Nickerie heeft vijf vissers gearresteerd. Het gaat om W.R. (39), A.M. (28), en de drie 26-jarigen J.B., B.J. en S.R. Ze worden verdacht van het beroven van een persoon genaamd K.R. van een aanzienlijk geldbedrag en het mishandelen van hun collega-visser B.G., waarbij ook zijn bromfiets werd vernield.

Na een melding van mishandeling op een woonadres in Nieuw-Nickerie, begaven de agenten zich naar de locatie voor een onderzoek. Daar troffen ze het slachtoffer B.G. aan. Het voorlopige politieonderzoek heeft uitgewezen dat B.G. eerder op de avond een gokwinkel had bezocht in Nieuw-Nickerie, waar hij zijn vriend K.R. en de vijf verdachte vissers tegenkwam.

Na een tijdje te hebben gegokt, vertrokken B.G. en K.R. samen op een bromfiets, waarbij K.R. een aanzienlijk geldbedrag had gewonnen. Kort daarna merkten ze dat ze door de vijf andere vissers op bromfietsen werden achtervolgd. Na een tijdje werden ze klemgereden door de verdachten. Eén van hen rukte de tas van K.R. weg, waarin het gewonnen geld zat, waarna de verdachten de plek verlieten.

In plaats van aangifte te doen, gingen beide slachtoffers naar huis. Terwijl B.G. in een hangmat lag, werden ze plotseling overvallen door de vijf vissers, die zijn bromfiets vernielden met balken. Vervolgens werd B.G. naar de straat gesleept, waar hij werd geslagen en geschopt. B.G. moest medische behandeling ondergaan vanwege zijn verwondingen.

Op 11 juli 2023 werden de vijf verdachten opgespoord en gearresteerd. Ze werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en inverzekeringstelling na overleg met het Openbaar Ministerie. Het verdere onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVijf vissers gearresteerd voor beroving en mishandeling