vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(2)

Vijf verdachten met 14.000 krapé eieren aangehouden

lees ook ...

Dieven op heterdaad betrapt op Lelydorp

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de middag van zaterdag 25 maart 2023 in samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) de verdachte G.M. aangehouden, na een dievenmelding...

De politie van het bureau Albina heeft op zaterdag 18 februari 2023 vijf opvarenden op de Marowijnerivier voor overtreding van de Jachtwet en Wet Economische delicten aangehouden. Het gaat in deze om de verdachten Lesley A. (35), Samuel V. (31), Jerry K. (44), Verginia A. (43) en de jeugdige R.S. (14).

De wetsdienaren stippelden in de ochtend een actie uit, waarbij er gesurveilleerd werd op de Marowijnerivier. In de boot werden aangetroffen en in beslag genomen 28 zwarte vuilniszakken met krapé eieren. In elke zak waren er 500 krapé eieren.

Verder zijn zowel de boot als de buitenboordmotor van het merk Yamaha 15 PK in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De krapé eieren zijn ter vernietiging vervolgens overgedragen aan de dienst Lands Bosbeheer (LBB).

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten Lesley, Samuel en Jerry door de politie in verzekering gesteld, terwijl Verginia en de jeugdige R.S. zijn heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVijf verdachten met 14.000 krapé eieren aangehouden