maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetshop

lees ook ...

Vermiste ondernemer A.A. dood gevonden na opgraving aan Rijs...

Het lichaam van de 52-jarige ondernemer A.A., die op maandag 24 juni 2024 als vermist was opgegeven bij het politiebureau Lelydorp, is op dinsdag 2 juli 2024 door medewerkers van de afdelingen Kapital...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 19-jarige R.R., en de twee 17-jarigen D.W. en N.P., worden ervan verdacht op donderdag 4 juli 2024 een Suribetshop nabij de kruising van de Welgedacht C- en de Magentakanaalweg en op zaterdag 8 juli 2024 een Suribetshop aan de Mawakaboweg te hebben overvallen en geldbedragen in SRD te hebben buitgemaakt.

Volgens J.V. (22), de kassier van de Suribetshop aan de Mawakaboweg, stormden drie gewapende en gemaskerde mannen de winkel binnen terwijl hij bezig was met sluiten. Onder bedreiging gingen de verdachten ervandoor met de dagopbrengst en stapten in een gereedstaande voertuig waarmee zij met hoge snelheid wegreden. Klanten die nog in de winkel waren, werden niet beroofd en niemand raakte gewond.

Het Command Center lanceerde een algemene oproep voor de eenheden op het veld. Het Arrestatieteam, dat bezig was met surveillance, signaleerde de vluchtauto op basis van de beschrijving en reed het voertuig klem. De politie vond een neppistool, een houwer en een geldbedrag bij de verdachten, die vervolgens werden overgebracht naar het politiebureau Santodorp voor voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek. De twee minderjarige verdachten, D.W. en N.P., zijn ingesloten in het Doorgangshuis Opa Doelie. De Recherche van Regio Midden zet het onderzoek voort.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetshop