dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Verstrekker postpakket met drugs aangehouden

lees ook ...

Echtgenoot vast voor bedreiging

De echtgenote van G.W. heeft bij de politie van het bureau Coronie op maandag 28 november aangifte gedaan van bedreiging tegen hem. Hij werd op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Op een gegeven...

De 46-jarige Michel C. is donderdagavond door leden van de afdeling Narcoticabrigade op zijn woonadres aan de Nieuwe Grondweg opgespoord en aangehouden. Hij kwam in beeld nadat de douanerecherche op 29 april de 39-jarige postpakketverzender Soeradj B. heeft aangehouden.

Soeradj bood op die dag bij één van de postbedrijven te Paramaribo een doos ter verzending naar het buitenland aan. In de doos werd tijdens controle van de douane 490 gram cocaïne aangetroffen. Samen met het verderfelijk spul, werd Soeradj overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Bij een ingesteld onderzoek door de rechercheurs werd geconstateerd, dat Michel de verstrekker van de doos is geweest. De verstrekker werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerstrekker postpakket met drugs aangehouden