maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Verstrekker postpakket met drugs aangehouden

lees ook ...

Priester gearresteerd wegens mishandeling en doodsbedreiging...

Op dinsdag 5 december 2023 heeft de politie van het bureau Groningen de 52-jarige priester E.D. aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De priester wordt ervan beschuldigd zijn echtg...

De 46-jarige Michel C. is donderdagavond door leden van de afdeling Narcoticabrigade op zijn woonadres aan de Nieuwe Grondweg opgespoord en aangehouden. Hij kwam in beeld nadat de douanerecherche op 29 april de 39-jarige postpakketverzender Soeradj B. heeft aangehouden.

Soeradj bood op die dag bij één van de postbedrijven te Paramaribo een doos ter verzending naar het buitenland aan. In de doos werd tijdens controle van de douane 490 gram cocaïne aangetroffen. Samen met het verderfelijk spul, werd Soeradj overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Bij een ingesteld onderzoek door de rechercheurs werd geconstateerd, dat Michel de verstrekker van de doos is geweest. De verstrekker werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerstrekker postpakket met drugs aangehouden