zaterdag 25 mei 2024
25 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Verslaafde die zijn familie bestal en mishandelde, opgesloten

lees ook ...

Politie Stolkertsijver onderschept drugs in cornflakesdozen

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 succesvolle drugsinbeslagnames uitgevoerd. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten ...

De 54-jarige verdachte Anton M. alias Baya is op dinsdag 01 november door de politie van Rijsdijk opgespoord in zijn directe woonomgeving te Rijsdijkweg en in de boeien geslagen.

De verdachte is drugsverslaafd en maakt al geruime tijd het leven van zijn familie en ook bewoners te Rijsdijkweg en omgeving zuur. Anton neemt daarbij alles wat hij tegenkomt weg. Zijn zus deed op diezelfde dag aangifte tegen de verdachte Anton.

De zus gaf aan bij de politie dat haar broer gereedschappen, een emmer en andere goederen van haar heeft weggenomen. Zij sprak hem daarom aan, maar dat viel niet in goede aarde bij Anton. Bij die gelegenheid viel Anton zijn zus met een scherp voorwerp aan en bracht haar verwondingen toe aan haar handpalm en onderarm, zodat zij medisch moest worden behandeld.

De verdachte werd opgespoord in zijn woonomgeving met een rijwiel in zijn bezit en aangehouden. Het rijwiel bleek van diefstal afkomstig te zijn en de benadeelde herkende het rijwiel posief. Anton werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerslaafde die zijn familie bestal en mishandelde, opgesloten