dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Veroorzaker aanrijding rijdt door, maar klemgereden door politie

lees ook ...

Vier Brazilianen aangehouden met verdacht materiaal

In het district Brokopondo zijn vier Braziliaanse mannen aangehouden met wapens, munitie en bivakmutsen. Volgens omstanders stonden de mannen op vertrek naar een goudveld te Sarakreek. Er bestaat e...

De dertigjarige autobestuurder Randy R. die zondagavond op de kruising van de Langatabiki- en de Hendrikstraat een aanrijding veroorzaakte en daarna doorreed is door de politie van Kwatta klemgereden. De wetsdienaren zijn erin geslaagd om deze automobilist te achterhalen na een algemene oproep voor de eenheden in het veld. Hij werd aan de Toevlugtweg aangehouden.

Het andere voertuig vertoont materiële schade en de autobestuurder moest medisch worden behandeld. Bij navraag naar zijn bescheiden, bleek Randy niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Daarnaast bleek het voertuig niet te zijn verzekerd.

Uit de administratie van de politie van Kwatta is achterhaald dat er tegen deze automobilist aangifte van mishandeling en bedreiging is gedaan. Hij werd daarvoor opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven.

De doorrijder werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is Randy in verzekering gesteld.

Het dossier zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het OM.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVeroorzaker aanrijding rijdt door, maar klemgereden door politie