dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Veroorzaakster aanrijding in verzekering gesteld

lees ook ...

Broers aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de gebroeders Daryl H. (33) en Maikel H. (37) die drugsverkopers zijn, voor overtreding wet verdovende middelen aan de Redjoweg te Meerzorg in het ...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft de 23-jarige autobestuurster Chantal V. ingesloten. De jonge vrouw reed op 23 mei een bromfietser en zijn duorijder aan de Powisistraat aan. Na de melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken, deed de politie de locatie aan.

Op de locatie aangekomen werden de bromfietser en zijn duorijder met letsels op het wegdek aangetroffen. Met de ambulance werden de slachtoffers afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn zowel de bromfietsbestuurder als zijn duorijder verwezen naar de chirurg.

Het politieonderzoek wees uit dat de bromfietser en zijn duorijder over de Powisistraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Kristalstraat gaande in die van de Anton Dragtenweg, terwijl de chauffeuse in tegengestelde richting reed. Door tot nog toe onbekende redenen verliet de vrouw haar rijhelft en belandde op de andere rijhelft en reed de bromfietser en zijn duorijder aan.

Chantal die niet in het bezit is van een rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zij bleek zonder toestemming het voertuig van een huisgenoot te hebben genomen om wat op te halen. De voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en voor een algehele keuring in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Chantal ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVeroorzaakster aanrijding in verzekering gesteld