maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Vermoedelijke geestesgestoorde man aangehouden voor vernieling

lees ook ...

Schutter en slachtoffer schietincident aangehouden

Een 31-jarige man genaamd Bijoris M. heeft bij een schietincident een schotverwonding opgelopen. Na de melding heeft de politie van het bureau Flora de locatie van het ongeval aan de Mr. Jagernath Lac...

De 23-jarige Q.V. is door bewakers van Un-Mall in de nacht van 23 op 24 maart aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. Door de eigenaar van de Mall is meermalen aangifte tegen onbekenden gedaan op het politiebureau voor vernielingen die verricht werden aan het glaswerk van zijn units.

Bewakers van bedoelde Mall hielden in de nacht van 23 op 24 maart de verdachte Q.V. aan, nadat zij een knal hoorden. Zij gingen op onderzoek uit en zagen dat één van de glazen van een unit was ingegooid met een steen.

Bij die gelegenheid zagen de bewakers een verdachte man wegrennen en gingen hem achterna. De verdachte die een verwarde indruk en abnormaal gedrag vertoonde, werd direct in de kraag gevat.

Het onderzoek zal uitwijzen als Q.V. de potentiële verdachte is die vaker de vernielingen heeft gepleegd bij de Mall.

De verdachte die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, werd na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVermoedelijke geestesgestoorde man aangehouden voor vernieling