dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

Vermiste ondernemer A.A. dood gevonden na opgraving aan Rijsdijkweg

lees ook ...

Neef aangehouden voor verspreiden pornobeelden

De 23-jarige D.R. deed op zaterdag 15 juli 2024 aangifte op het politiebureau Livorno tegen de verdachte R.R. (26) die woonachtig is in de omgeving van de Ramcharan Doekharan Weg in het ressort Livorn...

Het lichaam van de 52-jarige ondernemer A.A., die op maandag 24 juni 2024 als vermist was opgegeven bij het politiebureau Lelydorp, is op dinsdag 2 juli 2024 door medewerkers van de afdelingen Kapitale Delicten en Forensische Opsporing opgegraven aan de Rijsdijkweg na verkregen en uitgewerkte informatie.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer op woensdag 29 mei 2024 door zijn ex-arbeider S.M. (21) en zijn drie kompanen R.J. (26), H.S. (18), en de 17-jarige G.T. op brute wijze is beroofd en vermoord in zijn woning aan de Kamisastraat te Lelydorp, in het district Wanica.

Na de moord werd het lichaam van A.A. in zijn voertuig geplaatst en begraven op een locatie aan de Rijsdijkweg. Op basis van technisch onderzoek en getuigenverklaringen werd de ex-arbeider S.M., alias “Shar” of “Dogla”, die woonachtig is in de omgeving van de Banijvogelsstraat te Para, op zondag 30 juni 2024 gearresteerd.

Vervolgens werd verdachte R.J., die in de omgeving van de John Albert Gravesweg te Para woont, op maandag 1 juli 2024 aangehouden. Bij hem werden 151 gram hasj en 3 patronen gevonden en in beslag genomen. Zijn voertuig werd onbeheerd aangetroffen aan de Groenhartweg en in beslag genomen voor verder onderzoek.

Op aanwijzing van S.M. werd het lichaam van A.A. op dinsdag 2 juli 2024 opgegraven en ter obductie in beslag genomen. Het obductierapport bevestigde dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gebracht. Na verdere informatie werd de verdachte H.S., alias “DRIP”, die in de omgeving van de Rijsdijkweg te Para woont, op vrijdagavond 5 juli 2024 aangehouden.

De 17-jarige verdachte G.T., eveneens woonachtig in de omgeving van de Banijvogelsstraat te Para, werd op zaterdag 6 juli 2024 gearresteerd. De vier verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is de verdachte G.T. ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Doorgangshuis “Opa Doeli”.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVermiste ondernemer A.A. dood gevonden na opgraving aan Rijsdijkweg