vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Vermiste man aangetroffen in beerput in Suriname: Onderzoek naar mogelijk misdrijf

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

Op maandag 15 mei 2023 werd het levenloze lichaam van de 54-jarige R.P. ontdekt in een beerput op een adres aan de Ramsahaiweg in het district Wanica. De echtgenote van R.P. had op vrijdag 12 mei 2023 melding gemaakt van zijn vermissing bij het politiebureau De Nieuwe Grond, nadat ze haar man niet thuis had zien komen en hem nergens kon vinden.

Volgens haar laatste waarneming had ze hem op maandag 8 mei 2023 rond 20.00 uur ‘s avonds voor het laatst gezien, terwijl hij buiten met vrienden aan het borrelen was voordat zij naar bed ging. Op dinsdag 9 mei 2023 stond ze op, bracht hun twee kinderen naar school en keerde terug naar huis. Toen R.P. die middag nog steeds niet thuis was, organiseerde de familie een zoekactie, zonder resultaat.

Tijdens een zoekactie op maandagmiddag 15 mei 2023 trof een familielid het ontzielde lichaam van R.P. aan in een oude beerput aan de achterzijde van de woning, bedekt met kartonnen en bloempotten.

De politie reageerde op de melding van de vondst van het lichaam van de vermiste man en bij aankomst op de locatie troffen ze zijn levenloze lichaam in de beerput aan. Een arts heeft officieel de dood van het slachtoffer vastgesteld. Op basis van de aangetroffen verwondingen bestaat het vermoeden dat er sprake is van een misdrijf. De echtgenote en de twee dochters zijn opgebracht voor verhoor in verband met deze zaak.

Het Openbaar Ministerie heeft opdracht gegeven om het lichaam van R.P. in beslag te nemen voor obductie, en het onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVermiste man aangetroffen in beerput in Suriname: Onderzoek naar mogelijk misdrijf