maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verkeersovertreder met 13 eerdere veroordelingen in Suriname betaalt forse boete

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

Tijdens een recente verkeerscontrole, uitgevoerd door de Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) van het Korps Politie Suriname, werden bestuurders staande gehouden om de geldigheid van hun autobescheiden te controleren. De controle omvatte ook het percentage getinte voor-, zij- en achterruiten, al dan niet met de vereiste beschikking, evenals het gebruik van mica om kentekenplaten af te dekken en het onderzoek naar verkeersvonnissen van eerdere overtredingen waarvoor gerechtelijke vonnissen zijn uitgesproken.

Tijdens deze actie werd een bestuurder, bekend als F.P., ontmaskerd vanwege zijn verleden van 13 verkeersovertredingen. Hij werd onmiddellijk staande gehouden, waarbij hij ervoor koos om een aanzienlijk bedrag in SRD te betalen om te voorkomen dat hij een gevangenisstraf van 155 dagen zou moeten uitzitten.

De politie roept alle weggebruikers op om zich bewust te zijn van en zich te houden aan de verkeersregels. Rijden zonder geldig rijbewijs wordt nu beschouwd als een misdrijf, waarvoor het Openbaar Ministerie de straf zal bepalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerkeersovertreder met 13 eerdere veroordelingen in Suriname betaalt forse boete