dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten van gewapende beroving in Paramaribo opgespoord en aangehouden

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

De 40-jarige verdachte R.V. en de 18-jarige E.M. zijn op hun woonadressen in het ressort Houttuin aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) in samenwerking met de politie. Het tweetal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewapende beroving in de nacht van zaterdag 15 juli op zondag 16 juli aan de Sir Winston Churchillweg.

Het slachtoffer, A.N., deed op zondag 16 juli aangifte op het politiebureau Livorno, waarbij hij verklaarde dat hij tijdens het rijden in zijn auto plotseling werd klemgereden door een wit gelakt busje. Een man stapte uit het voertuig, dwong hem tot overgave en beroofde hem van een aanzienlijk geldbedrag in Surinaamse dollars. De verdachte E.M., die door het slachtoffer direct werd herkend als een buurjongen, nam het geld in beslag voordat de daders de locatie verlieten. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Na intensief speurwerk konden de verdachten worden opgespoord en gearresteerd, maar het gestolen geldbedrag is nog niet teruggevonden. De verdachten zijn in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie voor verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten van gewapende beroving in Paramaribo opgespoord en aangehouden