zaterdag 9 december 2023
29.9 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten in Albina aangehouden met drugs en wapens

lees ook ...

Priester gearresteerd wegens mishandeling en doodsbedreiging...

Op dinsdag 5 december 2023 heeft de politie van het bureau Groningen de 52-jarige priester E.D. aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De priester wordt ervan beschuldigd zijn echtg...

Op zaterdag 28 oktober 2023 zijn twee verdachten gearresteerd tijdens een zuiveringsactie uitgevoerd door de stootgroep van Regio Oost in samenwerking met het Regio Bijstandsteam Oost in Albina. De eerste verdachte, bekend onder de naam “Lava” en geïdentificeerd als M., wordt beschuldigd van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en de Vuurwapenwet.

Bij zijn aanhouding werden verschillende items in beslag genomen, waaronder hasj, marihuana, een digitale precisieweegschaal, aanstekers, sigaretten, een geldbedrag in Surinaamse dollars, evenals een vuurwapen met magazijnhouder en diverse patronen.

De tweede verdachte, een 60-jarige vrouw genaamd R.S., werd ook op 28 oktober 2023 gearresteerd op haar woonadres in Albina wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Bij haar werden een aanzienlijk geldbedrag in Surinaamse dollars, 25 cocaïne pitjes, sukru en xtc-tabletten aangetroffen en in beslag genomen.

Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld en het onderzoek in deze zaak wordt geleid door de Recherche van Regio Oost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten in Albina aangehouden met drugs en wapens