woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten gearresteerd in Paradise na vermoeden van criminele activiteiten

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

Op dinsdagavond 24 oktober 2023 heeft de politie van het bureau Paradise twee verdachten, F.C. (50) en C.S. (26), aangehouden op een adres binnen het politieressort. Na een melding over twee onbekende mannen in het wooncentrum van Paradise, gingen de wetsdienaren ter plaatse om de situatie te onderzoeken.

Bij aankomst troffen ze de melder, P.F. (35), die verklaarde dat hij in zijn auto door het wooncentrum reed en op een bepaald moment twee gemaskerde mannen met bivakmutsen zag lopen. Hij vermoedde dat ze mogelijk van plan waren om strafbare feiten te plegen.

De politie startte onmiddellijk een onderzoek en kon aan de hand van de beschrijvingen van de verdachten F.C. en C.S. lokaliseren en staande houden in het wooncentrum. Bij F.C. werd een dolkmes, een grijze pet, een mondkapje en SRD 320 aangetroffen, terwijl C.S. een grijs-zwarte rugtas droeg met daarin tyraps, een hamer, een gebloemde kussensloop, een bivakmuts met twee ooggaten, een zwarte pet, een zwarte bril en SRD 295.

In de grasberm vonden de politieambtenaren een paar zwarte handschoenen en een blauwe zelfgemaakte bivakmuts die C.S. had weggegooid bij het zien van de politie. Vanwege zijn accent kon de verdachte zijn identiteitsbewijs niet tonen en gaf hij aan illegaal in het land te verblijven. Alle gevonden voorwerpen werden in beslag genomen en het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau voor verdere verhoor.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn F.C. en C.S. in verzekering gesteld op verdenking van deelneming aan een criminele organisatie, poging tot diefstal met geweldpleging en overtreding van de Vreemdelingenwet, in afwachting van het onderzoek door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten gearresteerd in Paradise na vermoeden van criminele activiteiten