woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel

lees ook ...

Supermarkt-eigenaar overvallen in Munder: “SRD 100.000 buitg...

Supermarkt-eigenaar X.G. (35) is gisteren overvallen in zijn winkel aan de Guaranistraat te Munder. De criminelen maakten SRD 100.000 buit en namen ook de camerabox en de mobiele telefoon van de winke...

De politie heeft tijdens een gezamenlijke operatie in het kader van ‘Operatie Zero Tolerance’ drie verdachten aangehouden in Winti Wai, ressort Latour. De verdachten, K.M. (44), S.G. (38), en J.M. (28), werden betrapt op het runnen van een illegaal wisselkantoor, het verhandelen van drugs en het uitvoeren van illegale overmakingen.

Bij het onderzoek zijn een hoeveelheid hasj, fijnwegers, verpakkingsmateriaal, telefoontoestellen, een personenauto en een geldbedrag in SRD en valuta in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. De drie verdachten zijn, samen met de in beslag genomen goederen, ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Latour.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn K.M. en S.G. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl J.M. na verhoor is heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel