woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Verdachten beroving met geweld achter tralies gezet

lees ook ...

Drie Braziliaanse arbeiders beroofd en gegijzeld in Brokopon...

Drie Braziliaanse arbeiders, geïdentificeerd als M.S., F.D., en M.R., deden maandagochtend aangifte van een gewelddadige diefstal bij de politiepost Kraboedoi in het district Brokopondo. De slachtoffe...

Na een grondig onderzoek door de rechercheurs van Regio Paramaribo zijn de verdachten D.A. en J.S., beiden 33 jaar oud, en de 27-jarige vrouwelijke verdachte J.S. gelokaliseerd en aangehouden in het ressort Geyersvlijt. De benadeelde, S. (41), meldde op zondag 6 augustus 2023 dat hij het slachtoffer was geworden van een beroving. Hierbij werden zijn halsketting, gouden ringen, twee mobiele telefoons, een bedrag in Surinaamse dollars en Amerikaanse dollars gestolen.

Volgens het verhaal van de aangever bevond hij zich met twee vrienden in een bar dancing in het ressort Noord. Op een gegeven moment besloten ze een taxi te nemen om naar huis te gaan. Ze stapten in een auto met een mannelijke bestuurder en een vrouw. Tijdens de rit merkten ze dat de chauffeur plotseling een andere richting opreed dan afgesproken.

Toen ze hem vroegen waarom, beweerde hij dat het een kortere route was om sneller bij hun huis te komen. Bij een kruispunt in het ressort Geyersvlijt stopte de chauffeur het voertuig en liet de verdachte D.A. uitstappen. Uit een ander voertuig dat al die tijd achter de taxi reed, stapten de verdachte J.S. en een handlanger uit. De aangever en zijn vrienden werden bedreigd met scherpe voorwerpen en beroofd van hun bezittingen.

Met behulp van uitgewerkte informatie konden de verdachten worden geïdentificeerd en opgespoord, waarbij drie van hen werden gearresteerd. De vierde verdachte wordt nog nagejaagd. De gestolen goederen zijn nog niet teruggevonden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in voorlopige hechtenis genomen door de politie, in afwachting van verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten beroving met geweld achter tralies gezet