maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Paramaribo

lees ook ...

Zoon vast voor diefstal geld bejaarde moeder

De politie van bureau Latour heeft op maandag 13 mei 2024 de verdachte G.D. (49) aangehouden op zijn woonadres in de omgeving van de Kweeklustweg. G.D. wordt ervan verdacht een geldbedrag van zijn moe...

Op dinsdag 14 mei 2024 heeft de Recherche van Regio Paramaribo drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van dure parfums uit een winkel aan de Wilhelminastraat. De verdachten, geïdentificeerd als S.M. (36), S.R. (40) en M.V., werden opgespoord en gearresteerd na een aangifte van de winkeleigenares vorige week.

Uit camerabeelden bleek dat de verdachten op verschillende momenten in de winkel aanwezig waren. Een van hen hield een werknemer bezig, waardoor de andere twee de kans kregen om de parfums te stelen en in hun tas te verstoppen.

Na hun arrestatie hebben alle drie de verdachten toegegeven dat ze betrokken waren bij de diefstal, maar gaven aan dat de gestolen parfums inmiddels waren verkocht.

De verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en blijven voorlopig vastzitten in afwachting van verder onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Paramaribo