zaterdag 20 april 2024
26 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte van koperdiefstal in Saramacca door omstanders overgedragen aan politie

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

De 19-jarige verdachte I.E. werd op donderdagavond 1 juni 2023 in het district Saramacca te Catharina Sophia door omstanders staande gehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Calcutta. Hij wordt ervan verdacht koper te hebben gestolen uit een loods van een oud meubelbedrijf in het gebied.

De eigenaar van het bedrijf betrapte de verdachte op heterdaad tijdens een controle op het terrein. Hij volgde voetsporen en trof de verdachte aan het einde van de loods.

Bij het zien van de eigenaar sloeg de verdachte op de vlucht, maar liet twee zakken met koperen buizen en kabels achter. Na het alarm van de eigenaar herkenden omstanders de verdachte aan de hand van zijn beschrijving en hielden hem enkele uren later staande.

De verdachte I.E. heeft inmiddels bekend schuldig te zijn aan het strafbare feit. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in voorlopige hechtenis genomen tijdens het lopende onderzoek door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte van koperdiefstal in Saramacca door omstanders overgedragen aan politie