woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte steekpartij met dodelijke afloop, meldt zich bij de politie

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

Drie verdachten hebben zich met een familielid en een politieambtenaar op maandag 10 oktober op de afdeling Kapitale Delicten aangemeld, na het incident op zaterdag 08 oktober, waarbij de 22-jarige Gilberto Cruden een steek verwonding opliep en op zondag 9 oktober in het ziekenhuis is komen te overlijden,

Het drietal werd voorgeleid, waarbij twee hunner na te zijn verhoord zijn heengezonden. De derde verdachte B.H. (17) heeft bekend Gilberto de fatale steek te hebben toegebracht. Daarbij gaf de verdachte ook aan tijdens het gevecht door het slachtoffer te zijn gestoken en dat hij medisch moest worden behandeld.

Het motief tot deze daad ligt in het feit dat zowel de verdachte als het slachtoffer die voor twee verschillende voetbalteams uitkwamen in het jaar 2019 tijdens voetbalwedstrijden ruzie kregen.Toen hij het slachtoffer op 08 oktober tegenkwam liep de ruzie uit de hand  met als gevolg het steekincident met dodelijk afloop.

De scherpe voorwerpen zijn echter niet achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.H. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte steekpartij met dodelijke afloop, meldt zich bij de politie