zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte oplichting en verduistering in verzekering gesteld

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De verdachte S.H. (39) is op verdenking van oplichting en verduistering op vrijdag 26 mei 2023 door politie ambtenaren van de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

S.H. wordt ervan verdacht grote geldbedragen van tientallen personen te hebben aangenomen, onder het mom dat zij hen in aanmerking zou laten komen van voertuigen, die geruime tijd op Nieuwe Haven staan. Zij hield de benadeelden voor dat de eigenaren van deze voertuigen de hoog opgelopen opslagkosten niet konden betalen, waardoor er tot veiling van die voertuigen zou worden overgegaan. Achteraf is echter gebleken dat de verdachte de geïnteresseerden gewoon leugens heeft voorgehouden.

Eventuele benadeelden worden opgeroepen om zich, voor het doen van aangifte in verbinding te stellen met de afdeling Fraude te bureau Geyersvlijt, te bereiken op de telefoonnummers 455830 of 451313.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte oplichting en verduistering in verzekering gesteld