dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte oplichter aangehouden door RBTM in Commewijne

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Op donderdagavond 20 april 2023 heeft het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de 27-jarige verdachte S.F. aangehouden op zijn woonadres aan de Oostwestverbinding in Commewijne. Hij wordt verdacht van oplichting, nadat twee benadeelden aangifte deden op het politiebureau Jarikaba tegen S.F.

Hij maakte er een gewoonte van om onder een valse naam derden op te lichten door bijvoorbeeld voertuigen te kopen die op social media waren geadverteerd, maar nooit giraal te betalen. De verdachte stond ook op de interne opsporingslijst van de afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit (BZC).

Na aanhouding is de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de politie en in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het busje is doorverkocht, maar de Toyota Prado is achterhaald en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte oplichter aangehouden door RBTM in Commewijne