woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte op heterdaad betrapt bij smokkelpoging drugs en alcohol

lees ook ...

Buschauffeur aangehouden voor onveilig rijgedrag en belemmer...

Op donderdagochtend, 30 november 2023, heeft de politie van het bureau Latour in Paramaribo de 32-jarige buschauffeur A.T. gearresteerd tijdens verkeersregeling op de Coesewijnestraat. Een verkeersage...

Op zaterdag 21 oktober 2023, omstreeks 22.00 uur ‘s avonds, heeft de politie van het bureau Richelieu een verdachte, bekend als S.R., op heterdaad betrapt tijdens een poging tot het binnensmokkelen van drugs en alcohol via de achterzijde van het cellenhuis. Bij het opmerken van de politie probeerde de verdachte te vluchten, maar werd snel door de wetsdienaren aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verdere verhoor.

Bij de doorzoeking van de verdachte werden verschillende items in beslag genomen, waaronder 3 wikkels. In twee van deze wikkels werd respectievelijk 61.7 en 5.8 gram marihuana aangetroffen, terwijl in de derde wikkel 5.8 gram hasj werd gevonden.

Naast de verdovende middelen werden ook rum in waterflessen, wierook, sigaretten, agio, een pak scheermessen en 3 boeken vloeipapier in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie heeft de politie besloten de verdachte in verzekering te stellen.

Het onderzoek naar deze zaak zal worden voortgezet om alle betrokkenen en mogelijke medeplichtigen te identificeren en de zaak naar behoren af te handelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte op heterdaad betrapt bij smokkelpoging drugs en alcohol