dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Verdachte moord op Dominicaanse vrouw aangehouden

lees ook ...

Drugsdealers aangehouden in Meerzorg

De politie heeft op maandag 20 november 2023 twee drugsdealers aangehouden in het ressort Meerzorg. De verdachten zijn J.R. (36) en S.H. (37). J.R. werd aangehouden tijdens een drugsinval aan de Tamat...

De voortvluchtige 41-jarige Guyanese moordverdachte Aniel T. is vrijdag aan de Commissaris Thurkowweg ter hoogte van Belwaarde in het district Commewijne aangehouden. De verdachte die visser is en in een boot verbleef, stond op het punt om richting de zee te vertrekken. Hij werd aangehouden door een gemengd team van Regio-Oost onder leiding van de regiocommandant Melvin Pinas, het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) en de Inlichtingendienst van de politie.

Aniel wordt ervan verdacht zich op donderdag 17 november schuldig te hebben gemaakt aan de moord op de 42-jarige Dominicaanse Altagracia Del Rosario. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg op 17 november een melding van vermoedelijke misdrijf tegen het leven gericht aan de Verlengde Hoogestraat.

Bij aankomst op het adres troffen de wetsdienaren Altagracia halfnaakt en badend in bloed met twee steekverwondingen aan haar rug, enkele snijwonden in haar gezicht en diverse blauwe plekken over haar gehele lichaam aan.

Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast. Aan de hand van de veiliggestelde camerabeelden is te zien dat de moordverdachte Aniel, de woning van het slachtoffer als laatste heeft verlaten. Het motief van dit misdrijf is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam van Altagracia is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) door de politie ter obductie in beslag gnomen. Aniel is na afstemming met het OM hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze zaak is vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte moord op Dominicaanse vrouw aangehouden