dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte met een been aangehouden door politie

lees ook ...

Buitenlandse rovers gepakt door de politie

De drie verdachten Estrella H., 24 jaar, Derwin C.,28 en Manuel A.,18 jaar, allen vreemdelingen, zijn op 30 november door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo  opgespoord en aangehouden voor h...

Een man met een been, de 34 -jarige G.S., is na aangifte van zijn buurvrouw C.L. op 15 januari 2021 door de politie van het bureau Latour aangehouden op verdenking van poging tot woninginbraak.

Volgens verklaring van de aangeefster is ze met haar 8-jarige dochter woonachtig aan de Noordpoolweg. Rond half zes diezelfde ochtend werd ze wakker en liep naar één van de slaapkamers. Op de vloer trof zij stukjes hout aan die haar aandacht trokken.

De vrouw doorzocht haar woning direct en merkte op dat het kozijn van één van de ramen bij delen vernield was. Ze liep toen naar buiten en zag dat het ijzerwerk was geforceerd. Eén van de schroeven waarmee het ijzerwerk aan de muur was bevestigd, lag op de grond.

Aan de hand van de aangetroffen voetafdruk, waarbij het opvallend ging om de afdruk van slechts een linkervoet, leidde deze haar naar haar buurman. Opmerkelijk is dat haar buurman G.S. maar één been heeft.

Ze vermoedt dat haar buurman moet hebben geprobeerd de woning in te breken. De vrouw wendde zich direct tot de politie voor het doen van aangifte. De buurman werd opgespoord en aangehouden.

De verdachte ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij verklaarde bij de voorgeleiding dat een andere man het kan hebben gedaan. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de buurman in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte met een been aangehouden door politie