zaterdag 25 mei 2024
31 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte gewapende roofoverval met geweld meldt zich aan bij de politie

lees ook ...

Verdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel

De politie heeft tijdens een gezamenlijke operatie in het kader van 'Operatie Zero Tolerance' drie verdachten aangehouden in Winti Wai, ressort Latour. De verdachten, K.M. (44), S.G. (38), en J.M. (28...

Harvey D. (30) die ervan wordt verdacht samen met een kompaan op 23 augustus een gewapende roofoverval middels geweld te hebben gepleegd heeft zich dinsdag bij de politie aangemeld. De overval zou zijn gepleegd aan de Beekhuizenweg. 

Het duo drong in de ochtenduren de woning van de aangever N.T. binnen door het dievenijzer van een keuken raam te forceren. De benadeelde die op dat moment in diepe rust was, werd in haar slaap overrompeld.

Onder bedreiging van vuistvuurwapens moest zij aangeven waar haar sieraden en geld waren. Uit vrees wees zij de criminelen een tas inhoudende een geldbedrag in SRD aan. Hierna verliet het tweetal de woning met medeneming van het geldbedrag.

De vrouw deed vervolgens aangifte bij de politie, waarna het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo. Tijdens het onderzoek kwamen de verdachten Harvey en ene Palm in beeld. De verdachte Harvey heeft zich op 6 september aangemeld bij het RBTP, waarna hij is overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

Bij een confrontatie herkende het slachtoffer de verdachte positief. Bij de voorgeleiding heeft Harvey ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte gewapende roofoverval met geweld meldt zich aan bij de politie