woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

lees ook ...

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor verme...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebu...

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een oplettende getuige betrapte de verdachte op heterdaad toen hij de zijspiegel van een auto, geparkeerd op de parkeerplaats van een supermarkt aan de D.C.B.J. Parabirsinghweg in het district Nickerie, wegrukte.

De getuige schakelde de politie in, die de zijspiegeldief enkele straten verderop in de boeien sloeg. Het politieonderzoek heeft aangetoond dat de eigenares van het voertuig een leerkracht is, die dagelijks haar auto op de eerder genoemde parkeerplaats plaatst voordat ze met de bus naar Coronie gaat, waar ze les geeft op een school.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte de leerkracht K.M. gevolgd moet hebben en op 30 november 2023 de zijspiegel van haar voertuig met een schroevendraaier heeft losgemaakt en weggerukt. Zowel de zijspiegel als de schroevendraaier zijn in beslag genomen, en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal