zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte dodelijke steekpartij ‘Hoogestraat’ aangehouden

lees ook ...

Verdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Par...

Op dinsdag 14 mei 2024 heeft de Recherche van Regio Paramaribo drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van dure parfums uit een winkel aan de Wilhelminastraat. De verdachten, geïdentifi...

Het is het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) van de politie gelukt om de 26-jarige Quinten M. aan te houden voor het doodsteken van de 37-jarige Medellien Evans aan de Dr. Eugène Albert Gesselstraat de voormalige Hoogestraat. Er werd door het Command Center een algemene oproep gelanceerd voor de diverse politie-eenheden op het veld.

Bij aankomst van de politie op de locatie had de verdachte de plek reeds verlaten. Na bekomen informatie en goed speurwerk van het RBTP werd de 26-jarige verdachte bij een visbedrijf in het ressort Livorno aangehouden.

Volgens hem moest hij het slachtoffer SRD 300 betalen. Toen
Medellien naar zijn geld vroeg en deze niet kon krijgen, ontstond er een
woordenwisseling tussen de twee jongemannen. Bij die gelegenheid haalde Medellien een vuistvuurwapen tevoorschijn, haalde de trekker over, maar het wapen ging niet af. Met een scherp voorwerp dat hij bij zich had, viel hij zijn tegenstander aan en bracht hem steekverwondingen toe.

Het ontzielde lichaam van Medellien is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, terwijl Quinten na te zijn voorgeleid in verzekering is gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte dodelijke steekpartij 'Hoogestraat' aangehouden