maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte dodelijke steekpartij Charlesburg meldt zich aan

lees ook ...

Vier Brazilianen aangehouden met verdacht materiaal

In het district Brokopondo zijn vier Braziliaanse mannen aangehouden met wapens, munitie en bivakmutsen. Volgens omstanders stonden de mannen op vertrek naar een goudveld te Sarakreek. Er bestaat e...

De 40-jarige R.E is op 25 december aangehouden door de politie. Hij heeft zich vrijwillig aangemeld. De dader had kort daarvoor een 41-jarige man neergestoken op de hoek van de Gelepesi- en Andijviestraat. Het slachtoffer overleed nog voordat agenten van bureau Munder en de afdeling Kapitale Delicten arriveerden.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat het slachtoffer vermoedelijk niet eens was met de relatie tussen R.E. en een vrouwelijke buurtbewoner. De verdachte liep kort voor de fatale partij voorbij de woning van het slachtoffer, dat hem uitschold. R.E. besloot daarop de woning te bekogelen met stenen.

Het latere slachtoffer kwam de straat op en begon te vechten met R.E. De man bracht zijn belager enkele steekverwondingen toe. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp dat in het lichaam van het slachtoffer vastzat eruit. Op het bureau verklaarde R.E. dat hij vaker werd gemolesteerd door het slachtoffer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte dodelijke steekpartij Charlesburg meldt zich aan