vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp

lees ook ...

Rover aangehouden

De 43-jarige verdachte Edmundo A. is na speurwerk van het Regio bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres te Domburg opgespoord en aangehouden. Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag...

De 31-jarige  Niquil A. is door de politie van het bureau Santodorp voor diefstal middels geweldpleging opgespoord en aangehouden. Een pompbediende deed op 9 augustus aangifte tegen de man. Volgens verklaring van de aangever heeft een onbekende man een geldbedrag in SRD uit zijn hand gegrepen, toen hij bezig was met het tellen van de dagopbrengst.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in, waarbij de verdachte Niquil door de veilig gestelde camerabeelden in beeld kwam. De verdachte werd op 12 augustus bij een gokshop in de omgeving van het pompstation gesignaleerd en door de ingeschakelde politie aangehouden.

Niquil werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp