dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

De 31-jarige  Niquil A. is door de politie van het bureau Santodorp voor diefstal middels geweldpleging opgespoord en aangehouden. Een pompbediende deed op 9 augustus aangifte tegen de man. Volgens verklaring van de aangever heeft een onbekende man een geldbedrag in SRD uit zijn hand gegrepen, toen hij bezig was met het tellen van de dagopbrengst.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in, waarbij de verdachte Niquil door de veilig gestelde camerabeelden in beeld kwam. De verdachte werd op 12 augustus bij een gokshop in de omgeving van het pompstation gesignaleerd en door de ingeschakelde politie aangehouden.

Niquil werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp