donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp

lees ook ...

Arrestatie na poging seksueel misbruik en diefstal bij bejaa...

Een 40-jarige man met de initialen R.W. is aan de Bonistraat door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden. Hij zou op dinsdag 16 april 2024 geprobeerd te hebben de 70-jarige H.B. seksuee...

De 31-jarige  Niquil A. is door de politie van het bureau Santodorp voor diefstal middels geweldpleging opgespoord en aangehouden. Een pompbediende deed op 9 augustus aangifte tegen de man. Volgens verklaring van de aangever heeft een onbekende man een geldbedrag in SRD uit zijn hand gegrepen, toen hij bezig was met het tellen van de dagopbrengst.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in, waarbij de verdachte Niquil door de veilig gestelde camerabeelden in beeld kwam. De verdachte werd op 12 augustus bij een gokshop in de omgeving van het pompstation gesignaleerd en door de ingeschakelde politie aangehouden.

Niquil werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp