maandag 20 maart 2023
22.2 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

De 31-jarige  Niquil A. is door de politie van het bureau Santodorp voor diefstal middels geweldpleging opgespoord en aangehouden. Een pompbediende deed op 9 augustus aangifte tegen de man. Volgens verklaring van de aangever heeft een onbekende man een geldbedrag in SRD uit zijn hand gegrepen, toen hij bezig was met het tellen van de dagopbrengst.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in, waarbij de verdachte Niquil door de veilig gestelde camerabeelden in beeld kwam. De verdachte werd op 12 augustus bij een gokshop in de omgeving van het pompstation gesignaleerd en door de ingeschakelde politie aangehouden.

Niquil werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte beroving pompbediende aangehouden door politie Santodorp