zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
5
(1)

Verdachte aangehouden voor seksueel misbruik van vriendin na bezoek pension

lees ook ...

Verdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel

De politie heeft tijdens een gezamenlijke operatie in het kader van 'Operatie Zero Tolerance' drie verdachten aangehouden in Winti Wai, ressort Latour. De verdachten, K.M. (44), S.G. (38), en J.M. (28...

Op dinsdag 9 mei 2023 heeft de politie B.M. (37) aangehouden op verdenking van seksueel misbruik van zijn vriendin S.M. (25). De vrouw deed op 4 mei aangifte op het politiebureau Latour, waarbij zij vertelde dat zij op die dag tegen haar wil seksueel misbruikt is door haar vriend.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de twee elkaar twee maanden daarvoor hebben ontmoet en dagelijks telefonisch contact hadden. Op 4 mei besloten zij samen naar een pension in het ressort Livorno te gaan, maar bij aankomst wilde de vrouw plotseling weer weg.

B.M. kon dit niet accepteren en heeft haar daarop vastgegrepen en misbruikt. Na zijn daad zette hij haar af langs de weg in het ressort Latour en vervolgde hij zijn weg.

De politie heeft B.M. op 9 mei ontboden en direct aangehouden bij aanmelding op het station. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, hangende het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVerdachte aangehouden voor seksueel misbruik van vriendin na bezoek pension